Site icon Każdy ma jakiegoś bzika – Pieguskowa kuchnia

Pstrąg prosto z patelni

pstrąg prosto z patelni
Pstrąg prosto z patelni to chyba najszybszy i najłatwiejszy sposób  na przygotowanie potrawy z ryby. Nie będę się dzisiaj za dużo rozpisywać ( jak zwykle zresztą ) oto moja kolacja. Prosto z patelni, pyszne, chrupiące i baaardzo delikatne małe pstrągi :)). Jeżeli nie macie pomysłu na obiad a posiadacie dostęp do świeżej ryby to polecam taką smażoną prosto z patelni. W zasadzie dobry produkt obroni się sam. Nie potrzeba wymyślnych dań, żeby poznać prawdziwy smak dobrego jedzenia najwyższej jakości.

Pstrąg prosto z patelni

pstrągi
mąka do obtoczenia ryby
olej do smażenia

Pstrąg prosto z patelni was last modified: 1 marca, 2017 by piegusek
Exit mobile version